Hos nostalgic tror vi på, at der allerede findes tilstrækkeligt med tøj i verden, og at det er vores mission at finde dem og give dem nye hjem.

Vi tror også på at købe færre, men bedre produkter, der vil bringe glæde i mange år. Derfor lægger vi meget energi i udelukkende at udvælge det bedste udvalg.

På grund af den negative indvirkning, det ville have på jorden at vaske hver eneste t-shirt, der kommer igennem vores hænder, vasker vi kun produkter, der virkelig har brug for det. Normalt lufter vi vores produkter udenfor, så de er så friske som muligt til deres nye hjem. Derfor opfordrer vi dig til at vaske dine produkter selv efter købet.

Ved at shoppe vintage tøj hjælper du med at eliminere processen med at fremstille nye produkter.

EMBALLAGE
Alle vores produkter sendes i bæredygtig emballage. Vores standardemballage er fremstillet i Danmark og består af 100% genbrugt LD-PE plastik, som omdannes til kuldioxid og vand ved forbrænding. Vi kompenserer også for vores levering, så den er kuldioxidneutral.

PLEJE
For at forlænge levetiden på dine vintage t-shirts opfordrer vi dig til at vaske dem ved lav varme med et hurtigt program og hænge dem til tørre efter vask.

At vaske dit tøj i koldt vand hjælper dem med at holde længere og sparer energi. Hængtørring af dit tøj efter vask sparer energi og beskytter dit tøj mod varmeskader.