Hvorfor vintage tøj? 
Hos Nostalgic Appreciation tror vi på, at der er nok tøj i verden, og at det er vores mission at finde dem og give dem nye hjem. Vi tror også på at købe færre, men bedre produkter, der vil bringe glæde i mange år. Det er derfor, vi bruger så mange kræfter på kun at sammensætte det bedste udvalg. Ved at shoppe vintagetøj hjælper du med at eliminere processen, der er at lave nye produkter. Vintage er også dårligt og meget bedre end noget nyt tøj.

Kan jeg ikke bare købe en ny t-shirt med samme print? 
Ja du kan. Men det, vi gør, er helt anderledes.
I en verden af mode, hvor trends kommer og går, og alt ændrer sig hele tiden, er der noget helt unikt ved at have det samme stykke tøj gennem årene. At holde fast i det specifikke tøj, der bringer dig glæde, er noget, der vil modstå enhver trend. Vi elsker kultur. Vi elsker referencer. Vi sætter en ære i at finde de ting, der er gået tabt i årtier, og give dem nyt liv og nye hjem. 

Hvorfor er der huller/pletter på noget af tøjet? 
Det ligger i vintagetøjets natur, at tøjet har huller, pletter osv. Det er noget vi synes skaber karakter. Når noget har været brugt i årtier, som nogle af de ting, vi sælger, er det usandsynligt, at det ikke har nogen mærker/pletter/huller. Det hilser vi velkommen. Processen med at en t-shirt skifter fra kulsort til en falmet grålig farve er noget af det smukkeste at være vidne til.
Som Heraklit sagde "forandring er den eneste konstant i livet". Men vi kan godt lide at sætte den tanke på pause og holde fast i vores yndlingsting, så længe det er muligt. Der er noget særligt ved at forlænge levetiden og passe på en bestemt beklædningsgenstand. Vi elsker at bære, vaske, ødelægge og reparere vores ting. 

Hvordan forlænger jeg mit vintagetøjs levetid? 
For at forlænge levetiden på dine vintage t-shirts opfordrer vi dig til at vaske dine t-shirts ved lav varme med et hurtigt program og hænge tørre dem efter vask. Vask dit tøj i koldt vand hjælper dem med at holde længere og sparer energi. Hængtørring af dit tøj efter vask sparer energi og beskytter dit tøj mod varmeskader. 

Har du en vintage samling/t-shirt, du vil sælge? 
Du kan sende en e-mail til os på info@nostalgicappreciation.com eller sende os en besked på Instagram på @nostalgicappreciation med billeder. Vi vender tilbage til dig ASAP.